Palvelut

Palvelumme


Hiusten värjäys


Hiustenvärjäys tehdään Hiusvintissä ammattitaidolla ja vakaalla värien tuntemuksella. Seuramme hiusmuotia ja kouluttaudumme säännöllisesti, hallitsemme värit ja värjäystekniikat monipuolisesti. Meiltä onnistuu niin radikaalimmat muutokset, kuin hillitymmätkin lopputulokset.
Hiukset voidaan värjätä kokonaan, hiusta voidaan raidoittaa, voidaan käyttää yhtä tai useampaa sävyä ja monia erilaisia tekniikoita. Hiusten värjäyksessä vain mielikuvitus on rajana.
Pikapalveluna hiusten sävytys, kiillotus tai tumman tyvikasvun häivytys.
Hiusväri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden asiakkaan oma värimaailma ja mieltymykset sekä hiuksen kunto. Pyrimme aina säilyttämään hiuksen hyvän kunnon hiustenvärjäyksessä. Hiuksiin valitaan aina hellävaraisin mahdollinen tuote, jolla päästään haluttuun lopputulokseen. Hiusten värjäyksen yhteydessä on mahdollista tehdä hiusta hellivä, rentouttavan hieronnan sisältävä Kerastase-hoito, joka räätälöidään juuri sinun hiustesi tarpeiden mukaan.
Goldwell Bondpro+ suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden rasituksilta. Mahdollistaa hellävaraisemman vaalennuksen, värjäämisen ja kihartamisen sekä voidaan toteuttaa pelkkänä hoitona ravitsemaan ja syväkosteuttamaan hiusta.
Hiusten värjäyksissä käytämme Goldwell-värejä. Kestoväreinä Topchic sekä miltei tuoksuton, ammoniakiton Nectaya. Hellävarainen Colorance-kestosävyte, joka kauniin värituloksen lisäksi korjaa hiusta, tehden hiuksesta kiiltävän ja väristä eloisan. Meiltä myös Elumen, pitkäkestoinen suoraväri ilman hapetetta ja amoniakkia. Erittäin hellävarainen ja hiusta korjaava väri, joka soveltuu myös alle 16-vuotiaille sekä parafenyleenidiamidiallergikoille.
Myymme myös hiusvärejä kotikäyttöön: Goldwell soft color-vaahto sekä pH 6.8 kevytväri, joista löytyy laajasti yhteneviä värejä liikkeessä käytettävien värien kanssa. Meiltä myös Color Maskit.

Kampaukset


Meiltä Hiusvintistä saat kampauksen arkeen ja juhlaan. Suunnittelemme sopivan kampauksen joka tilaisuuteen asiakkaan toiveita kuunnellen. Kampaus voi olla arki-, pika-, tai juhlakampaus, föön-kampaus, rullakampaus tai vaikkapa auki jätettävät kiharat.
Pikakampaus on nopea kampaus rennompaan tilaisuuteen, se voi olla esim. lettikampaus tai rento nuttura. Juhla- ja morsiuskampauksissa kampausta voidaan suunnitella etukäteen sekä tehdä koekampaus.
Kampauksen suunnittelua voidaan helpottaa katselemalla kuvista sopivaa mallia.
On mahdollista tehdä kampaukset isommallekkin seurueelle yhtä aikaa. Olethan yhteydessä hyvissä ajoin, niin saamme aikataulun suunniteltua toiveidesi mukaan.
Hiustenvärjäys tai rakennekäsittely kannattaa tehdä aiemmin, noin viikko ennen juhlapäivää.

Rakennekäsittelyt


Rakennekäsittelyllä tarkoitetaan erilaisia kestokiharruksia kuten permanentti, tyvikohotus tai hiuksen taipuisuuden lisääminen.
Hiusta voidaan kihartaa loivasti luonnonkiharaa muistuttavalle kiharalle tai hyvinkin napakasti pienelle kiharalle toiveidesi mukaan. Rakennekäsittely voidaan tehdä myös vain osaan hiuksia.
Ammattilaisina osaamme valita juuri oikeat tuotteet sinun hiuksillesi niin rakennekäsittelyn toteuttamiseen kuin kotihoitoonkin.
Rakennekäsittelyissä käytämme Goldwell- rakennekäsittely- ja permanentti aineita. Hiuksia voidaan sävyttää rakennekäsittelyn yhteydessä.

Kerastase-hoidot


Kerastase Hoitorituaaleista löytyy räätälöity, yksilöllinen ratkaisu juuri sinun hiuspohjasi ja hiustesi tarpeisiin. Hoitoon kuuluu aina rentouttava hieronta.
Teemme analyysin hiuksen ja hiuspohjan kunnosta, jonka perusteella teemme hoitosuosituksen.
Kerastase-hoidolla voidaan hoitaa hiuspohjan ongelmia, kuten esim. hilsettä, ärtyneisyyttä tai rasvoittumista. Hiuksen kuntoa hoidetaan hiuksen tarpeiden mukaan: kosteutetaan, vahvistetaan, rakennepaikataan tai kiillotetaan.
Kerastase-hoito on mahdollista tehdä myös hiustenleikkauksen, värikäsittelyn tai rakennekäsittelyn yhteydessä.
Hoidon yhteydessä suosittelemme sopivat tuotteet kotikäyttöön ja opastamme niiden käytössä.


Kerastase Fusio Dose

Jokaisen hiuksen tarpeisiin räätälöitävissä oleva hoitopalvelu, jonka vaikutus kestää hiuksessa 3-5 pesukertaa. Sisältää rentouttavan hieronnan.

Kerastase Fusio Scrub

Kerastase Fusio Scrub on hiuspohjan kuorintahoito, joka puhdistaa hiuspohjasta epäpuhtauksia, kosteuttaa, antaa ilmavuutta hiuksille ja jättää fressin tunteen. Sisältää rentouttavan hiuspohjan hieronnan.

Kerastase Fusio Dose & Scrub

Yhdistelmähoito sisältää hiuspohjan kuorinnan sekä kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, sekä hiukselle räätälöidyn fusio dose hoidon. Sisältää rentouttavan hiuspohjan hieronnan.

Specifique hoitorituaali

Epätasapainoiselle / rasvoittuvalle hiuspohjalle tarkoitettu hoitorituaali, joka puhdistaa, rauhoittaa, virkistää sekä ehkäisee rasvoittumista.

Hiustenleikkaus


Hyvä hiustenleikkaus on kantajansa näköinen, hänen persoonaansa sopiva hiusmalli, jossa on otettu huomioon kasvonpiirteet, hiuslaatu, elämäntavat ja hiustenlaitto tottumukset, se kuinka paljon asiakas on valmis käyttämään aikaa kampauksen tekemiseen kotona. Nämä seikat huomioiden toteutamme sinulle sopivan hiustenleikkauksen.
Hiustenleikkaus tehdään aina puhtaaseen hiukseen, jolloin saadaan paras lopputulos.
Hiustenleikkauksen yhteydessä tehdään yleensä hiusten pesu ja föönaus. Opastamme hiusten hoidossa ja viimeistelyssä sekä suosittelemme oikeat tuotteet kotihoitoon ja opastamme niiden käytön.
Halutessasi voit valita hiustenleikkauksen yhteydessä Kerastase-hoidon, joka hellii hiusta ja hiuspohjaa ja sisältää rentouttavan hieronnan.
Miesten hiustenleikkuun yhteydessä siistimme kulmakarvat sekä halutessasi siistimme/rajaamme parran ja viikset.

Kestolakkaus


Kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan kaunis ja kestävä lakkaus kynsiin 2-3 viikoksi.
Kestolakkauksen yhteydessä kynnet muotoillaan ja viilataan.
Kynnen pituutta tai lohkeamia on mahdollista korjata lakkauksen yhteydessä.
Lakka kuivatetaan UV-valossa, jolloin se on heti kuiva ja lopputulos kova ja kestävä.
Kestolakkaus poistetaan liottamalla omalla poistoaineellaan.
Huollossa vanha lakka poistetaan, jonka jälkeen tehdään uudet kauniit kynnet.
Lakkaus voidaan tehdä yksivärisenä, ranskalaisena tai koristeluilla.

Ripset & kulmat


Ripsien ja kulmien värjäys on mahdollista tehdä erillisenä palveluna tai lisäpalveluna muun työn yhteydessä. Kulmien värjäyksen yhteydessä siistimme kulmat.


Lash Lift – Ripsien Kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus mullistaa käsityksesi ripsipermanenteista! Ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja tuuheilta, ja katse avoimelta. Ripsien kestotaivutus on vaihtoehto ripsien pidennyksille tai irtoripsille.

Palvelu sisältää kestovärin ripsiin ja kulmiin, jotka viimeistelevät näyttävän katseesi. Kestotaivutus pysyy ripsissä jopa 8 viikkoa.

Brow lift – kulmien laminointi

Brow lift antaa kulmille tuuheamman ja siistimmän ilmeen. Tekniikassa kulmakarvat asetellaan siistiin muotoon. Sis. Värin. Kauniit kulmat jopa 6vk.


Ripsipidennys

Ripsien pidennyksellä ripset tehdään pidemmiksi ja tuuheammiksi.
Ripset ovat synteettistä materiaalia, ne on tehty luonnollisiksi ja ripsen omaa muotoa mukaileviksi.
Ripsiä on saatavilla erilaisilla kaarevuuksilla sekä pituuksilla ja vahvuuksilla.
Ripsipidennys voidaan tehdä klassisesti, jolloin yhteen omaan ripseen lisätään yksi synteettinen ripsi.
Ripsipidennys voidaan tehdä myös volume-ripsipidennyksenä, jolloin yhteen omaan ripseen lisätään useampia ohuita synteettisiä ripsiä.
Hybridi ripsipidennys on klassisen ja volumepidennyksen sekoitus, jossa käytetään molempia ripsimuotoja.
Säännöllinen huolto on välttämätöntä, suosittelemme huoltoväliksi 2-4 viikkoa.
Noudattamalla kotihoito-ohjeita takaat ripsipidennyksen kauniin ulkonäön ja mahdollisimman pitkän keston.Ripsipidennyksen hoito-ohje:


Vältä ripsien kastelua heti kiinnityksen jälkeen.

Älä käy saunassa, uimassa, kuumassa kylvyssä tai muutoinkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle tai höyrylle ensimmäisen 2 päivän jälkeen kiinnityksestä. Vältä myös voimakasta silmämeikkiä, rankkaa hikoilua ja ylimääräistä ripsien koskettelua, ripsien täydellinen kiinnittyminen vie 48h.

Myöhemmin lyhyet ajat saunassa eivät ole haitaksi, mutta pitkä aikaista altistusta kannattaa välttää, se heikentää liimaa.

Älä kestovärjää ripsiä tai tee niihin ripsipermanenttia.

Älä käytä ripsentaivuttajaa, se murtaa liimaa ja heikentää pysyvyyttä.

Ripsivärin käyttöä ei suositella. Mikäli käytät ripsiväriä, sen tulee olla vesiliukoista. Älä koskaan käytä vedenkestävää ripsiväriä, sen poistoaine liuottaa ripsiliimaa. Levitä ripsiväriä ainoastaan ripsien kärkiin.

Älä hiero ripsiä kun peset kasvoja. Sivele ripsien suuntaisesti! Käytä öljytöntä meikinpoistoainetta. Suosittelemme käyttämään ripsien puhdistuksessa erityistä ripsishampoota sekä puhdistusharjaa. Silmien rajauksien poistoon apuvälineenä voi käyttää pumpulipuikkoa.

Taputtele ripset hellävaraisesti kuivaksi kasvojen pesun jälkeen.

Silmänympärysvoiteen tulee olla öljytöntä.

Vältä ripsien ylimääräistä koskettelua ja nyppimistä. Vältä myös vatsallaan nukkumista.

Kampaa ripset päivittäin ripsien päältä ja alapuolelta ripsien luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Näin ne pysyvät siistinä, sekä estät niiden tarttumisen toisiinsa.

Suosittelemme Sealent ripsienhoitoaineen käyttöä, se pitää ripsiliiman joustavana ja näin pidentää pidennyksen kestoa.

Suosittelemamme huoltoväli on 2-4 viikkoa. Ennen ripsihuoltoon tuloa kannattaa ripsien kastelua välttää viimeiset 2h. Suosittelemme tulemaan huoltoon ilman silmämeikkiä! Myös runsasta kahvin juontia kannattaa välttää ennen huoltoa.

Ripsien poisto kannattaa suorittaa ammattilaisella, ja oikeilla siihen tarkoitetuilla aineilla.

Hiustenpidennys

Meiltä hiustenpidennykset sinetti- ja teippi-tekniikalla. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, jossa kartoitamme oikean pidennystekniikan, sopivan pidennyshiuksen ja värin. Hiusta on saatavissa eri pituuksissa ja väreissä, suorana ja laineikkaana.

Sokerointi


Sokerointi on nopea, tehokas ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja kaikilta kehon alueilta. Sokeroinnin jälkeen karva kasvaa takaisin hitaammin ja hennompana. Sokerointi poistaa ihokarvat ja saman aikaisesti kuorii ihoa tehden siitä pehmeän ja sileän. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle!


Sokerointiin valmistautuminen

Ensimmäistä kertaa sokerointiin tultaessa karvan olisi hyvä olla vähintään 0,5cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Säännöllisessä sokeroinnissa myös lyhyemmät karvat saadaan irtoamaan karvan heikentyessä sokeroinnin myötä.
Iho puhdistetaan ennen sokerointia ja mikäli karva on liian pitkää sitä voidaan ensin lyhentää. Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten. Ihon kuorintaa päivää ennen – jälkeen ei suositella, eikä öljypitoisten tuotteiden käyttöä sokeroitavalla alueella ennen sokerointia.
Urheilua ja saunomista on hyvä välttää 12h sokeroinnin jälkeen, sekä deodorantin käyttöä kainaloiden sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää.
Kasvojen alueen käsittelyn jälkeen on hyvä välttää tukkivia meikkituotteita 12h. Kasvojen iholla voi ilmetä punoitusta pidempään, joten esim. ennen tärkeän juhlapäivän ja sokeroinnin väliin kannattaa jättää pari päivää.
Mikäli ihosi on herkkä, vältä hoidon jälkeen lämpöä, kuten aurinkoa, solariumia, saunaa tai kuumaa kylpyä, ihon raapimista kannattaa välttää sekä tiukkoja, hankaavia vatteita. Ihon kuorinta ja kosteutus on tärkeää sokeroinnin jälkeen jotta välttyy sisäänkasvavilta ihokarvoilta.

Hiusten värjäys


Hiustenvärjäys tehdään Hiusvintissä ammattitaidolla ja vakaalla värien tuntemuksella. Seuramme hiusmuotia ja kouluttaudumme säännöllisesti, hallitsemme värit ja värjäystekniikat monipuolisesti. Meiltä onnistuu niin radikaalimmat muutokset, kuin hillitymmätkin lopputulokset.
Hiukset voidaan värjätä kokonaan, hiusta voidaan raidoittaa, voidaan käyttää yhtä tai useampaa sävyä ja monia erilaisia tekniikoita. Hiusten värjäyksessä vain mielikuvitus on rajana.
Pikapalveluna hiusten sävytys, kiillotus tai tumman tyvikasvun häivytys.
Hiusväri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden asiakkaan oma värimaailma ja mieltymykset sekä hiuksen kunto. Pyrimme aina säilyttämään hiuksen hyvän kunnon hiustenvärjäyksessä. Hiuksiin valitaan aina hellävaraisin mahdollinen tuote, jolla päästään haluttuun lopputulokseen. Hiusten värjäyksen yhteydessä on mahdollista tehdä hiusta hellivä, rentouttavan hieronnan sisältävä Kerastase-hoito, joka räätälöidään juuri sinun hiustesi tarpeiden mukaan.
Goldwell Bondpro+ suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden rasituksilta. Mahdollistaa hellävaraisemman vaalennuksen, värjäämisen ja kihartamisen sekä voidaan toteuttaa pelkkänä hoitona ravitsemaan ja syväkosteuttamaan hiusta.
Hiusten värjäyksissä käytämme Goldwell-värejä. Kestoväreinä Topchic sekä miltei tuoksuton, ammoniakiton Nectaya. Hellävarainen Colorance-kestosävyte, joka kauniin värituloksen lisäksi korjaa hiusta, tehden hiuksesta kiiltävän ja väristä eloisan. Meiltä myös Elumen, pitkäkestoinen suoraväri ilman hapetetta ja amoniakkia. Erittäin hellävarainen ja hiusta korjaava väri, joka soveltuu myös alle 16-vuotiaille sekä parafenyleenidiamidiallergikoille.
Myymme myös hiusvärejä kotikäyttöön: Goldwell soft color-vaahto sekä pH 6.8 kevytväri, joista löytyy laajasti yhteneviä värejä liikkeessä käytettävien värien kanssa. Meiltä myös Color Maskit.
Close
Rakennekäsittelyllä tarkoitetaan erilaisia kestokiharruksia kuten permanentti, tyvikohotus tai hiuksen taipuisuuden lisääminen.
Hiusta voidaan kihartaa loivasti luonnonkiharaa muistuttavalle kiharalle tai hyvinkin napakasti pienelle kiharalle toiveidesi mukaan. Rakennekäsittely voidaan tehdä myös vain osaan hiuksia.
Ammattilaisina osaamme valita juuri oikeat tuotteet sinun hiuksillesi niin rakennekäsittelyn toteuttamiseen kuin kotihoitoonkin.
Rakennekäsittelyissä käytämme Goldwell- rakennekäsittely- ja permanentti aineita. Hiuksia voidaan sävyttää rakennekäsittelyn yhteydessä.
Close
Hyvä hiustenleikkaus on kantajansa näköinen, hänen persoonaansa sopiva hiusmalli, jossa on otettu huomioon kasvonpiirteet, hiuslaatu, elämäntavat ja hiustenlaitto tottumukset, se kuinka paljon asiakas on valmis käyttämään aikaa kampauksen tekemiseen kotona. Nämä seikat huomioiden toteutamme sinulle sopivan hiustenleikkauksen.
Hiustenleikkaus tehdään aina puhtaaseen hiukseen, jolloin saadaan paras lopputulos.
Hiustenleikkauksen yhteydessä tehdään yleensä hiusten pesu ja föönaus. Opastamme hiusten hoidossa ja viimeistelyssä sekä suosittelemme oikeat tuotteet kotihoitoon ja opastamme niiden käytön.
Halutessasi voit valita hiustenleikkauksen yhteydessä Kerastase-hoidon, joka hellii hiusta ja hiuspohjaa ja sisältää rentouttavan hieronnan.
Miesten hiustenleikkuun yhteydessä siistimme kulmakarvat sekä halutessasi siistimme/rajaamme parran ja viikset.
Close

Ripset & kulmat


Ripsien ja kulmien värjäys on mahdollista tehdä erillisenä palveluna tai lisäpalveluna muun työn yhteydessä. Kulmien värjäyksen yhteydessä siistimme kulmat.


Lash Lift – Ripsien Kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus mullistaa käsityksesi ripsipermanenteista! Ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja tuuheilta, ja katse avoimelta. Ripsien kestotaivutus on vaihtoehto ripsien pidennyksille tai irtoripsille.

Palvelu sisältää kestovärin ripsiin ja kulmiin, jotka viimeistelevät näyttävän katseesi. Kestotaivutus pysyy ripsissä jopa 8 viikkoa.

Brow lift – kulmien laminointi

Brow lift antaa kulmille tuuheamman ja siistimmän ilmeen. Tekniikassa kulmakarvat asetellaan siistiin muotoon. Sis. Värin. Kauniit kulmat jopa 6vk.


Ripsipidennys


Ripsien pidennyksellä ripset tehdään pidemmiksi ja tuuheammiksi.
Ripset ovat synteettistä materiaalia, ne on tehty luonnollisiksi ja ripsen omaa muotoa mukaileviksi.
Ripsiä on saatavilla erilaisilla kaarevuuksilla sekä pituuksilla ja vahvuuksilla.
Ripsipidennys voidaan tehdä klassisesti, jolloin yhteen omaan ripseen lisätään yksi synteettinen ripsi.
Ripsipidennys voidaan tehdä myös volume-ripsipidennyksenä, jolloin yhteen omaan ripseen lisätään useampia ohuita synteettisiä ripsiä.
Hybridi ripsipidennys on klassisen ja volumepidennyksen sekoitus, jossa käytetään molempia ripsimuotoja.
Säännöllinen huolto on välttämätöntä, suosittelemme huoltoväliksi 2-4 viikkoa.
Noudattamalla kotihoito-ohjeita takaat ripsipidennyksen kauniin ulkonäön ja mahdollisimman pitkän keston.Ripsipidennyksen hoito-ohje:


Vältä ripsien kastelua heti kiinnityksen jälkeen.

Älä käy saunassa, uimassa, kuumassa kylvyssä tai muutoinkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle tai höyrylle ensimmäisen 2 päivän jälkeen kiinnityksestä. Vältä myös voimakasta silmämeikkiä, rankkaa hikoilua ja ylimääräistä ripsien koskettelua, ripsien täydellinen kiinnittyminen vie 48h.

Myöhemmin lyhyet ajat saunassa eivät ole haitaksi, mutta pitkä aikaista altistusta kannattaa välttää, se heikentää liimaa.

Älä kestovärjää ripsiä tai tee niihin ripsipermanenttia.

Älä käytä ripsentaivuttajaa, se murtaa liimaa ja heikentää pysyvyyttä.

Ripsivärin käyttöä ei suositella. Mikäli käytät ripsiväriä, sen tulee olla vesiliukoista. Älä koskaan käytä vedenkestävää ripsiväriä, sen poistoaine liuottaa ripsiliimaa. Levitä ripsiväriä ainoastaan ripsien kärkiin.

Älä hiero ripsiä kun peset kasvoja. Sivele ripsien suuntaisesti! Käytä öljytöntä meikinpoistoainetta. Suosittelemme käyttämään ripsien puhdistuksessa erityistä ripsishampoota sekä puhdistusharjaa. Silmien rajauksien poistoon apuvälineenä voi käyttää pumpulipuikkoa.

Taputtele ripset hellävaraisesti kuivaksi kasvojen pesun jälkeen.

Silmänympärysvoiteen tulee olla öljytöntä.

Vältä ripsien ylimääräistä koskettelua ja nyppimistä. Vältä myös vatsallaan nukkumista.

Kampaa ripset päivittäin ripsien päältä ja alapuolelta ripsien luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Näin ne pysyvät siistinä, sekä estät niiden tarttumisen toisiinsa.

Suosittelemme Sealent ripsienhoitoaineen käyttöä, se pitää ripsiliiman joustavana ja näin pidentää pidennyksen kestoa.

Suosittelemamme huoltoväli on 2-4 viikkoa. Ennen ripsihuoltoon tuloa kannattaa ripsien kastelua välttää viimeiset 2h. Suosittelemme tulemaan huoltoon ilman silmämeikkiä! Myös runsasta kahvin juontia kannattaa välttää ennen huoltoa.

Ripsien poisto kannattaa suorittaa ammattilaisella, ja oikeilla siihen tarkoitetuilla aineilla.

Close

Kampaukset


Meiltä Hiusvintistä saat kampauksen arkeen ja juhlaan. Suunnittelemme sopivan kampauksen joka tilaisuuteen asiakkaan toiveita kuunnellen. Kampaus voi olla arki-, pika-, tai juhlakampaus, föön-kampaus, rullakampaus tai vaikkapa auki jätettävät kiharat.
Pikakampaus on nopea kampaus rennompaan tilaisuuteen, se voi olla esim. lettikampaus tai rento nuttura. Juhla- ja morsiuskampauksissa kampausta voidaan suunnitella etukäteen sekä tehdä koekampaus.
Kampauksen suunnittelua voidaan helpottaa katselemalla kuvista sopivaa mallia.
On mahdollista tehdä kampaukset isommallekkin seurueelle yhtä aikaa. Olethan yhteydessä hyvissä ajoin, niin saamme aikataulun suunniteltua toiveidesi mukaan.
Hiustenvärjäys tai rakennekäsittely kannattaa tehdä aiemmin, noin viikko ennen juhlapäivää.
Close
Kerastase Hoitorituaaleista löytyy räätälöity, yksilöllinen ratkaisu juuri sinun hiuspohjasi ja hiustesi tarpeisiin. Hoitoon kuuluu aina rentouttava hieronta.
Teemme analyysin hiuksen ja hiuspohjan kunnosta, jonka perusteella teemme hoitosuosituksen.
Kerastase-hoidolla voidaan hoitaa hiuspohjan ongelmia, kuten esim. hilsettä, ärtyneisyyttä tai rasvoittumista. Hiuksen kuntoa hoidetaan hiuksen tarpeiden mukaan: kosteutetaan, vahvistetaan, rakennepaikataan tai kiillotetaan.
Kerastase-hoito on mahdollista tehdä myös hiustenleikkauksen, värikäsittelyn tai rakennekäsittelyn yhteydessä.
Hoidon yhteydessä suosittelemme sopivat tuotteet kotikäyttöön ja opastamme niiden käytössä.


Kerastase Fusio Dose

Jokaisen hiuksen tarpeisiin räätälöitävissä oleva hoitopalvelu, jonka vaikutus kestää hiuksessa 3-5 pesukertaa. Sisältää rentouttavan hieronnan.

Kerastase Fusio Scrub

Kerastase Fusio Scrub on hiuspohjan kuorintahoito, joka puhdistaa hiuspohjasta epäpuhtauksia, kosteuttaa, antaa ilmavuutta hiuksille ja jättää fressin tunteen. Sisältää rentouttavan hiuspohjan hieronnan.

Kerastase Fusio Dose & Scrub

Yhdistelmähoito sisältää hiuspohjan kuorinnan sekä kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, sekä hiukselle räätälöidyn fusio dose hoidon. Sisältää rentouttavan hiuspohjan hieronnan.

Specifique hoitorituaali

Epätasapainoiselle / rasvoittuvalle hiuspohjalle tarkoitettu hoitorituaali, joka puhdistaa, rauhoittaa, virkistää sekä ehkäisee rasvoittumista.

Close
Kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan kaunis ja kestävä lakkaus kynsiin 2-3 viikoksi.
Kestolakkauksen yhteydessä kynnet muotoillaan ja viilataan.
Kynnen pituutta tai lohkeamia on mahdollista korjata lakkauksen yhteydessä.
Lakka kuivatetaan UV-valossa, jolloin se on heti kuiva ja lopputulos kova ja kestävä.
Kestolakkaus poistetaan liottamalla omalla poistoaineellaan.
Huollossa vanha lakka poistetaan, jonka jälkeen tehdään uudet kauniit kynnet.
Lakkaus voidaan tehdä yksivärisenä, ranskalaisena tai koristeluilla.
Close
Meiltä hiustenpidennykset sinetti- ja teippi-tekniikalla. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, jossa kartoitamme oikean pidennystekniikan, sopivan pidennyshiuksen ja värin. Hiusta on saatavissa eri pituuksissa ja väreissä, suorana ja laineikkaana.
Close
Sokerointi on nopea, tehokas ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja kaikilta kehon alueilta. Sokeroinnin jälkeen karva kasvaa takaisin hitaammin ja hennompana. Sokerointi poistaa ihokarvat ja saman aikaisesti kuorii ihoa tehden siitä pehmeän ja sileän. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle!


Sokerointiin valmistautuminen

Ensimmäistä kertaa sokerointiin tultaessa karvan olisi hyvä olla vähintään 0,5cm pitkä, jotta se irtoaa helposti. Säännöllisessä sokeroinnissa myös lyhyemmät karvat saadaan irtoamaan karvan heikentyessä sokeroinnin myötä.
Iho puhdistetaan ennen sokerointia ja mikäli karva on liian pitkää sitä voidaan ensin lyhentää. Karvoja ei tarvitse kasvattaa todella pitkiksi sokerointia varten. Ihon kuorintaa päivää ennen – jälkeen ei suositella, eikä öljypitoisten tuotteiden käyttöä sokeroitavalla alueella ennen sokerointia.
Urheilua ja saunomista on hyvä välttää 12h sokeroinnin jälkeen, sekä deodorantin käyttöä kainaloiden sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää.
Kasvojen alueen käsittelyn jälkeen on hyvä välttää tukkivia meikkituotteita 12h. Kasvojen iholla voi ilmetä punoitusta pidempään, joten esim. ennen tärkeän juhlapäivän ja sokeroinnin väliin kannattaa jättää pari päivää.
Mikäli ihosi on herkkä, vältä hoidon jälkeen lämpöä, kuten aurinkoa, solariumia, saunaa tai kuumaa kylpyä, ihon raapimista kannattaa välttää sekä tiukkoja, hankaavia vatteita. Ihon kuorinta ja kosteutus on tärkeää sokeroinnin jälkeen jotta välttyy sisäänkasvavilta ihokarvoilta.
Close